elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Joventut i Esports destina 30.000 euros per a ajudes a clubs i esportistes locals menors d’edat de Paiporta

Joventut i Esports destina 30.000 euros per a ajudes a clubs i esportistes locals menors d’edat de Paiporta
  • La Regidoria obri el període de sol·licituds, que es perllongarà fins al 10 de desembre. Les ajudes es repartiran pel mètode de concurrència competitiva a partir de les bases, adaptades a la situació de pandèmia

MÉS FOTOS
Joventut i Esports destina 30.000 euros per a ajudes a clubs i esportistes locals menors d’edat de Paiporta - (foto 2)
Joventut i Esports destina 30.000 euros per a ajudes a clubs i esportistes locals menors d’edat de Paiporta - (foto 3)

La Regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Paiporta ha obert aquest dijous el període d’admissió de documentació per a sol·licitar les ajudes municipals a clubs i esportistes menors d’edat de la localitat. La quantitat destinada per l’Àrea a aquestes ajudes és de 5.000 euros per als i les esportistes menors d’edat, i 25.000 en el cas de clubs i entitats esportives.

Per a la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, es tracta d’una «aposta ferma del govern municipal per la col·laboració amb l’esport de base, per a contribuir al seu creixement i expansió com a motor fonamental del foment de salut, la prevenció de malalties i la promoció d’hàbits de vida saludable» a la localitat.

Els tràmits per a presentar la documentació requerida es poden realitzar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Paiporta o al web específic paiporta.es/ajudesesport, on també es poden consultar les bases. Les subvencions es repartiran pel mètode de concurrència competitiva, és a dir, amb criteris objectius a partir dels paràmetres establerts en les bases.

Aquestes bases s’han modificat lleugerament en aquesta ocasió per a adaptar-les a la realitat viscuda per club i esportistes a causa de la pandèmia, ja que algunes competicions no s’han arribat a celebrar per les restriccions sanitàries.

En el cas dels i les joves esportistes locals, es té en compte la participació en competicions oficials, però també la classificació per als esdeveniments no celebrats Per a les entitats esportives i clubs, es valora el número de llicències, la quantitat d'entrenadores i entrenadors titulats, la promoció de l'esport femení, la participació en activitats solidàries o la col·laboració en iniciatives promogudes per l'Ajuntament, entre d'altres

Pujar