elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Inaugurada l'Exposició del Ninot al Museu de la Rajoleria de Paiporta

Inaugurada l'Exposició del Ninot al Museu de la Rajoleria de Paiporta

    El Museu de la Rajoleria de Paiporta acull fins al pròxim 15 de març l'Exposició del Ninot, amb les figures més destacades dels monuments grans i menuts de les sis comissions paiportines. L'acte d'inauguració, celebrat aquest cap de setmana, va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el regidor de Cultura, Alberto Torrallba, les Falleres Majors de la localitat, Raquel Ortí i Maestro i Daniela Pérez i Valero, les seues Corts d'Honor, així com el president de la Junta Local Fallera (JLF), Raül Zamora.

    La mostra, organitzada per la pròpia JLF amb el suport de la Regidoria de Cultura, conté figures de les falles de Paiporta, és a dir, de Plaça Cervantes; Jaume I; Sant Antoni i Adjacents; Verge dels Desamparats-Doctor Fleming i Adjacents; Mestre Serrano-Sant Francesc i Adjacents, i Avinguda Francesc Ciscar-Plaça de l'Església.

    Les activitats falleres comencen a accelerar-se a Paiporta, i aquest dissabte, a les 19.00 hores, a l'Ajuntament, tindrà lloc la 'Crida', mentre que el cap de setmana següent se celebrarà la Cavalcada del Ninot.

     

    Pujar