30 d’octubre de 2020 30/10/20

Guillem Montoro qualifica d'“intolerables” els comentaris masclistes d'un oficial de la Guàrdia Civil sobre l'alcaldessa de Paiporta

Guillem Montoro qualifica d'“intolerables” els comentaris masclistes d'un oficial de la Guàrdia Civil sobre l'alcaldessa de Paiporta - (foto 1)

    El regidor d'Igualtat de l'Ajuntament de Paiporta, Guillem Montoro, ha qualificat d'"intolerables" els comentaris masclistes d'un oficial de la Guàrdia Civil sobre l'alcaldessa de Paiporta. "No es pot tolerar que una persona amb una responsabilitat de la seua categoria faça aquests tipus de comentaris, i menys cap a l'Alcaldessa", ha afegit Montoro, que ha expressat tota la seua solidaritat i suport a l'alcaldessa i ha argumentat que "no parlem de càrrecs, parlem de masclisme, d'una actitud de superioritat que socialment se'ns ha atribuït i permés als homes sobre les dones, i que no podem tolerar com a societat que intenta construïr-se desde el feminisme".

    Les declaracions de Montoro arriben després que se sapiguera que una investigació interna de l'institut armat haja tret a la llum que el comandant en cap de la Guàrdia Civil de Paiporta va dir sobre l'alcaldessa que "esta roja de mierda qué se cree" i que "esta me va a comer el nabo".

    Per al responsable d'Igualtat de l'Ajuntament, "al món de la politica, especialment, veiem cada dia com moltes dones són desqualificades no per la seua capacitat de gestió, sinó per ser-ho. Perquè el masclisme ens educa en que tots els llocs de poder, força o serietat han d'estar ocupats per homes, quan sabem perfectament que les dones estan perfectament capacitades per a desenvolpuar qualsevol tasca a aquesta societat". Per això, ha conclòs el regidor, "hem de seguir reivindicant la lluita feminista, seguir lluitant per construir un món més igualitari i sense masclismes".

     

    Pujar