elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Paiporta detenen a l’autor d’un robatori amb força en un comerç de la localitat

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Paiporta detenen a l’autor d’un robatori amb força en un comerç de la localitat
  • El sospitós va tractar de forçar la caixa fort d’un estanc de la localitat, arribant a sostraure 408 euros que els agents confiscaren després de la seua detenció

MÉS FOTOS
La Guàrdia Civil i la Policia Local de Paiporta detenen a l’autor d’un robatori amb força en un comerç de la localitat - (foto 2)
La Guàrdia Civil i la Policia Local de Paiporta detenen a l’autor d’un robatori amb força en un comerç de la localitat - (foto 3)

La passada matinada, la Guàrdia Civil i la Policia Local  Paiporta detenien a l’autor d’un robatori amb força en un estanc de la localitat gràcies a l’avís de l’empresa de seguretat, que rebia l’alerta d’activació del sistema anti intrusió connectat amb l’establiment.

El comerç va ser objecte d’un robatori amb força, patint fractures del seu aparador i evidents signes d’intent de robatori en el seu interior.

A través de les càmeres de seguretat del comerç, les patrulles desplaçades rebien la descripció de l’assaltat, que ja havia abandonat l’estanc a l’arribada dels agents.

Després d’efectuar una batuda per la localitat, finalment la Guàrdia Civil va donar amb el sospitós, requerint l’ajuda i col·laboració de la patrulla desplaçada de Policia Local enfront de la violència i resistència de l’individu.

Del registre efectuat al sospitós els agents confiscaren un tornavís –presumptament utilitzat per forçar la caixa registradora-, un talla purs, així com 408 euros en monedes i bitllets sostrets de l’estanc.

El detingut ha passat a disposició judicial en els jutjats de Torrent com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i un altre d’atemptat contra agents de l’autoritat.

Pujar