24 d’octubre de 2020 24/10/20

Finalitza a Paiporta la primera part del taller per a persones desocupades

Finalitza a Paiporta la primera part del taller per a persones desocupades - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Finalitza a Paiporta la primera part del taller per a persones desocupades - (foto 2)

  El Centre de Formació de Paiporta ha finalitzat aquest divendres la primera part del taller per a persones desocupades dins de l'Acord Comarcal per la Creació d'Ocupació (ACCO) de l'Horta Sud. Aquest taller ha estat dirigit a persones en situació d'atur de llarga durada, majors de 45 anys i amb dificultats en tecnologies de la informació i la comunicació (TICs).

  L'objectiu ha sigut que les i els usuaris i usuàries del taller identificaren les seues pròpies competències, les activaren i les potenciaren, reactivant el seu interès i motivació en la cerca d'ocupació. En total han participat en aquesta acció 15 persones, i al setembre es realitzarà una nova edició del taller.

  L'Acord Comarcal per la Creació d'Ocupació (ACCO) de l'Horta Sud és una acció conjunta de la Mancomunitat de l'Horta Sud, diferents associacions empresarials de la zona, sindicats i els propis ajuntaments, com el de Paiporta. L'ACCO de l'Horta Sud es divideix en programes de suport a les empreses menudes i mitjanes, a l'emprenedoria, i a les persones amb dificultats per a trobar treball, i compta amb una subvenció de la conselleria d'Economia Sostenible, Sector Productius, Comerç i Treball.

  Pujar