27 de maig de 2020 27/5/20

Feminisme, somnis i escriptura creativa a l’IES Andreu Alfaro amb Carmen Amoraga

Feminisme, somnis i escriptura creativa a l’IES Andreu Alfaro amb Carmen Amoraga - (foto 1)
  • L’escriptora ha donat una conferència en l’institut paiportí emmarcada dins de les activitats que ha organtizat el centre amb motiu del Dia de la Dona

MÉS FOTOS
Feminisme, somnis i escriptura creativa a l’IES Andreu Alfaro amb Carmen Amoraga - (foto 2)
Feminisme, somnis i escriptura creativa a l’IES Andreu Alfaro amb Carmen Amoraga - (foto 3)

L’IES Andreu Alfaro ha convidat a l’escriptora, periodista i directora general de Cultura Carmen Amoraga per compartir amb l’alumnat una xarrada sobre els somnis i la seua consecució, a més de parlar sobre feminisme i literatura.

Amb la conferència “Els somnis es compleixen” Amoraga ha acostat a la joventut a valors com treball, sacrifici, esforç i tenacitat, necessaris per a tindre èxit en la consecució dels somnis. Amoraga ha remarcat la importància de persistir per a assolir els somnis, i animava a l’estudiantat a buscar i perseguir-ne un altre quan no es compleixen. Així mateix, l’escriptora ha recordat que,  com en moltes altres coses, el factor “sort” també hi intervé. No obstant això l’esperit de treball no pot faltar, com tampoc la motivació cap a la meta que cada persona es marca per a la seua vida.

Aquesta iniciativa de l’institut Andreu Alfaro forma part de les activitats programades pel centre amb motiu del Dia de la Dona. De fet, durant la seua intervenció, Amoraga ha parlat d’igualtat i de la necessitat de portar ulleres violetes amb cristalls que ens ajuden a veure tot el que ens afecta, sense oblidar mai la lectura.

Pujar