elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 400 famílies de Paiporta es beneficiaran de les ajudes d’Educació al transport i a l’escolarització en escoletes

Més de 400 famílies de Paiporta es beneficiaran de les ajudes d’Educació al transport i a l’escolarització en escoletes
  • La Regidoria d’Educació ha tancat els dos períodes de sol·licitud d’aquestes ajudes amb molt bona acollida per part de la població paiportina

MÉS FOTOS
Més de 400 famílies de Paiporta es beneficiaran de les ajudes d’Educació al transport i a l’escolarització en escoletes - (foto 2)

La Regidoria d’Educació tanca el període de sol·licitud de les seues ajudes al transport jove i a l’escolarització en escoletes amb èxit de convocatòria i molt bona acollida per part de la població paiportina.

Aquestes ajudes sumen un total de 56.000 euros que l’àrea repartirà entre més de 400 famílies paiportines.

“Després d’haver posat en marxa enguany per primera vegada aquestes ajudes no podem estar més satisfets i satisfetes de l’acollida de les famílies paiportines. Gràcies a aquesta iniciativa d’Educació anem a ajudar a més de 400 famílies, amb la intenció d’ajudar a moltes més el curs que ve“, ha manifestat el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.  

La significativa demanda d’ambdues ajudes s’ha traslladat a l’Oficina ÚNICA de l’Ajuntament, que ha tramitat un total de 712 demandes de certificats digitals, necessaris per a demanar aquestes ajudes, al mes de setembre. Aquesta xifra duplica les dades mensuals, com també ho fa el registre de documentació de l’àrea, arribant en aquest mateix mes a les 252 entrades, xifra molt per damunt de les dades habituals.

Pujar