elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els esports també seran protagonistes en les Festes Populars

Els esports també seran protagonistes en les Festes Populars
  MÉS FOTOS
  Els esports també seran protagonistes en les Festes Populars - (foto 2)
  Els esports també seran protagonistes en les Festes Populars - (foto 3)

  Les Festes Populars 2017 de Paiporta comencen aquest dijous amb un ampli programa d'actes que també inclou els esports amb un protagonisme destacat. De fet, la primera activitat esportiva de les festes es va celebrar aquest divendres: l'edició número 19 de la Volta a Peu Infantil, en la qual participaren centenars del xiquets i xiquetes.

  A més d'aquesta carrera popular organitzada pel Club Atletisme Paiporta i el Club Von Hippel-Lindau, les festes de Paiporta també oferiran esgrima, petanca, escalada, pilota valenciana, futbol i billar. Aquestes activitats estaran repartides al llarg de tots els dies de les festes, i estaran obertes a tota la ciutadania de la localitat, encara que n'hi ha que estan enfocades especialment a la participació dels més menuts i menudes.

  El Camp de Futbol El Palleter acollirà el mateix dijous dia 10 de vesprada el Trofeu Benèfic que organitza tots els anys el Paiporta CF, club que, enguany, té motius per a la celebració, ja que ha aconseguit l'ascens a Tercera Divisió. El rival en el partit del trofeu benèfic, programat per a les 20.00 hores, serà la UE Gandia.

  La següent activitat esportiva de les Festes Populars 2017 serà el Memorial Ramón Martí, promogut pel Club Billar Paiporta, entitat que compta entre els seus membres amb destacats jugadors, cas de Javier Palazón. Aquest memorial, instaurat per a retre homenatge al destacat membre del club, es portarà a terme a les instal·lacions del club a la Plaça Sant Jordi, a partir de les 10.00 hores del dissabte dia 12.

  El mateix dia, però a les 20.00 hores i a les pistes de l'Avinguda Francesc Ciscar, tindrà lloc el campionat de petanca per dupletes coordinat pel Club de Petanca Bonabola, amb la participació dels millors jugadors i jugadores locals i de la comarca.

  El dilluns dia 14, al rocòdrom Vicente Aguilar del Poliesportiu Municipal, se celebrarà una jornada de portes obertes a partir de les 10.00 hores en la qual grans i menuts podran iniciar-se en el món de l'escalada. Aquesta instal·lació es va remodelar en profunditat recentment i és tot un referent a terres valencianes per als amants d'aquesta disciplina.

  L'esgrima també tindrà el seu espai, i el dimecres 15 d'agost se celebrarà una exhibició d'aquest esports a la Placeta del Bollo, a partir de les 19.00 hores. A més, i tal com va succeir en 2016, en les Festes Populars de Paiporta hi haurà espai per a la pilota valenciana. El dijous dia 17 se celebrarà una partida de galotxa al Carrer Primer de Maig, a partir de les 11.00 hores.

  Els esports són tan sols una part més de les festes paiportines, que comencen aquest dijous amb 57 activitats per davant.

  Pujar