27 de novembre de 2020 27/11/20

'Espais emocionals positius', l'exposició que tanca la primera experiència d'educació emocional

'Espais emocionals positius', l'exposició que tanca la primera experiència d'educació emocional - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  'Espais emocionals positius', l'exposició que tanca la primera experiència d'educació emocional - (foto 2)
  'Espais emocionals positius', l'exposició que tanca la primera experiència d'educació emocional - (foto 3)
  'Espais emocionals positius', l'exposició que tanca la primera experiència d'educació emocional - (foto 4)

  La regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Paiporta ha tancat recentment el seu programa d'educació emocional, que ha ajudat 30 xiquets i xiquetes de Primària amb dificultats acadèmiques, socials o econòmiques a millorar aspectes com l'autoestima, la gestió de les emocions, les habilitats socials i el rendiment acadèmic. En la festa final, els i les usuàries mostraren les fotos realitzades als que eren, al seu parer, 'Espais emocionals positius' de la localitat . Va ser una exposició efímera inaugurada a la Sala Annexa del Museu de la Rajoleria.

  El programa d'educació emocional, que es mantindrà en el curs 2017-2018, és un recurs oferit per la regidoria d'Educació de forma gratuïta, executat per l'Associació Sura Escola de Segona Oportunitat, que treballa en dues vessants: 'Eines per a la vida', on es fomenta l'afectivitat positiva a partir d'experiències d'èxit des del punt de vista de les intel·ligències múltiples, i 'Acompanyament Escolar', a través del qual s'ofereix un reforç per a l'alumnat que ho necessita, especialment, en matèries anomenades instrumentals.

  En 'Espais emocionals positius', els i les usuàries del servei han fotografiat aquells llocs de la localitat on se senten còmodes i feliços. Entre les imatges, que es poden veure en aquesta fotogaleria, hi ha llocs públics i privats que els xiquets i xiquetes han considerat positius. L'acte d'inauguració de la mostra va comptar amb la presència del regidor d'Educació, Toni Torreño, i la regidora de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, Encarna Signes.

  Pujar