24 d’octubre de 2020 24/10/20

Desenes de professionals es reuneixen en la XXII Jornada de Psicologia, Educació i Municipi

Desenes de professionals es reuneixen en la XXII Jornada de Psicologia, Educació i Municipi - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Desenes de professionals es reuneixen en la XXII Jornada de Psicologia, Educació i Municipi - (foto 2)

  L'Auditori Municipal de Paiporta va acollir la XXII Jornada de Psicologia, Educació i Municipi, organitzada pel Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Paiporta. Desenes de professionals de l'àmbit socioeducatiu de localitats valencianes assistiren a la jornada, que es va perllongar al llarg de tot el divendres.

  Obriren la jornada l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el degà de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i president del Consell General de Col·legis Oficials de Psicòlegs, Francisco Santolaya Ochando. El regidor d'Educació de Paiporta, Toni Torreño, va ser l'encarregat de posar el punt i final en la cloenda.

  Martín va subratllar en la seua intervenció que la tasca d'aquestes professionals "és fonamental per al bon funcionament de la convivència, per a teixir complicitats entre les persones, per a promoure, en definitiva, el benestar comú de hui i, sobre tot, el de demà", donat que el seu treball està basat en la infància, l'adolescència i la joventut. "A major atenció als serveis que presteu, millor convivència, més benestar, més protecció i més justícia social", va ressumir Martín.

  El degà del Col·legi Oficial, per la seua banda, va incidir en la visió "integral i integradora" sobre la societat que permet el treball dels gabinets psicopedagógics que porten a terme professionals de la psicologia i l'educació. Aquesta visió útil per a la societat "és producte del treball a prop de la ciutadania", i que es va traslladar en les ponències i taules redones d'aquesta jornada.

  Pujar