24 d’octubre de 2020 24/10/20

Curs per a persones emprenedores de la regidoria d'Ocupació al viver d'empreses Paiporta Emprén

Curs per a persones emprenedores de la regidoria d'Ocupació al viver d'empreses Paiporta Emprén - (foto 1)

    La regidoria d'Ocupació i Comerç de l'Ajuntament de Paiporta i la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud han iniciat aquesta setmana el curs 'L'Horta Sud Emprén', que se celebrarà al llarg de les pròximes setmanes al nou viver d'empreses de la localitat, Paiporta Emprén.

    El curs està impartit per personal tècnic municipal i de la Mancomunitat, i constarà de sis sessions de tres hores cadascuna. La iniciativa és gratuïta per al públic en general i està finançada amb fons d'ambdues entitats, l'Ajuntament i la Mancomunitat. L'objectiu d'aquesta acció formativa és ajudar a aquelles persones que desitgen ampliar coneixements sobre tècniques i recursos a l'abast a l'hora d'iniciar un negoci.

    El viver d'empreses Paiporta Emprén, seu del curs, és una infraestructura per a que les persones emprenedores compten amb un espai per als primers moments del seu projecte, i també per a donar un espai propi a accions formatives com aquest taller. Està situat en un edifici municipal a l'Avinguda Tarongers del Polígon Alqueria de Mina.

    Paiporta Emprén compta amb totes les comoditats pròpies d'un espai de treball modern, entre les quals es troba climatització, accés a internet, serveis d'impressió i espais compartits de treball, a més d'una sala de reunions. En aquest viver s'ha habilitat també un espai perquè l'Associació de Polígons Industrials de Paiporta (APIP) ubique la seua seu.

    Pujar