24 d’octubre de 2020 24/10/20

Creu Roja imparteix un taller prelaboral de recerca d'ocupació per a joves en l'aula d'informàtica del Centre de Formació de Paiporta

Creu Roja imparteix un taller prelaboral de recerca d'ocupació per a joves en l'aula d'informàtica del Centre de Formació de Paiporta - (foto 1)

    Creu Roja Horta Sud ha impartit els últims dies un taller prelaboral de 'Competències i habilitats socials per a l'accés a l'ocupació de joves desocupats' a l'aula d'informàtica del Centre de Formació de Paiporta. Aquesta cessió d'instal·lacions ha estat sol·licitada per Creu Roja, i ha comptat amb el vist-i-plau de la regidoria d'Ocupació i Comerç, que ha proposat a l'entitat la formalització d'un conveni de col·laboració per a l'ús regular d'aquesta infraestructura. El conveni es redactarà i signarà en breu.

    Desenes de joves han aprés detalls sobre la manera correcta de redactar el currículum vitae, la carta de presentació, l'agenda per a la recerca activa d'ocupació i la confecció del llistat d'empreses adaptades a cada perfil professional, així com altres ferramentes fonamentals a l'hora de trobar feina.

    Pujar