elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els comerços de Paiporta poden inscriure's ja a la campanya ‘Torna a l’escola amb el comerç local’

Els comerços de Paiporta poden inscriure's ja a la campanya ‘Torna a l’escola amb el comerç local’
  • Les persones que compren productes relacionats amb la volta al col•le a l'agost i setembre entraran en un sorteig de deu xecs de 50 euros

MÉS FOTOS
Els comerços de Paiporta poden inscriure's ja a la campanya ‘Torna a l’escola amb el comerç local’ - (foto 2)
Els comerços de Paiporta poden inscriure's ja a la campanya ‘Torna a l’escola amb el comerç local’ - (foto 3)
Els comerços de Paiporta poden inscriure's ja a la campanya ‘Torna a l’escola amb el comerç local’ - (foto 4)

La Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Paiporta ha iniciat aquest dilluns el període d’inscripció per als comerços de cara a la campanya ‘Torna a l’escola amb el comerç local’.

Gràcies a aquesta iniciativa, totes les persones que realitzen compres de productes relacionats amb la tornada a l’activitat lectiva al llarg dels mesos d’agost i setembre als negocis adherits entraran en el sorteig de 10 xecs de 50 euros, que es podran gastar en els mateixos comerços participants.

La inscripció per als comerços és totalment gratuïta i es pot realitzar de manera telemàtica, al formulari que hi ha al web paiporta.es/tornaalescola. El període d’inscripció s’ha obert aquesta setmana i es perllongarà fins al 22 de juliol.

D’acord amb les bases de la campanya, poden participar en ‘Torna a l’escola’ tot tipus de comerços relacionats amb la venda de productes de cara a l’inici del curs, és a dir, òptiques, papereries, botigues de roba i sabateries, llibreries, clíniques dentals o negocis de venda d’electrodomèstics, entre d’altres.

Per a la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, ‘Torna a l’escola’ «exemplifica a la perfecció l’aposta decidida de l’Àrea d’Economia pel comerç de proximitat, com a actor fonamental de la vida econòmica del poble, i com a generador de treball de qualitat i riquesa que es queda a Paiporta». Per això, ha explicat, anima « a tots els comerços a que s’hi sumen» en una iniciativa «enfocada a incentivar el consum en els negocis de barri».

Pujar