elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la vacunació de la Policia Local de Paiporta

Comença la vacunació de la Policia Local de Paiporta
  • Els membres de Policia Local de Paiporta inicien aquesta setmana el seu procés de vacunació

MÉS FOTOS
Comença la vacunació de la Policia Local de Paiporta - (foto 2)

Al llarg d’aquests dies, entorn la meitat de la plantilla ha passat per l’hospital de campanya ubicat a La Fe per rebre la primera dosi del fàrmac. La pròxima setmana serà el torn de la resta dels agents.

 “Les nostres Forces i Cossos de Seguretat fan un treball essencial i estan ajudant especialment en aquests moments a contenir l’avanç de la pandèmia, vigilant i controlant el correcte compliment de les mesures anticovid entre la població. És una molt bona notícia saber que molt prompte tota la Policia Local de Paiporta estarà vacunada amb les dues dosis, perquè això també repercutirà en més protecció i seguretat per a la població paiportina”, ha expressat el regidor d’Interior, Vicent Císcar.

La vacunació de Policia Local arriba al municipi després d’haver-se administrar ja les dosis a persones dependents, majors de 90 anys, professionals sanitaris i persones que habiten en residències. Així mateix, la vacunació de les persones de 80 anys també avança a Paiporta i en breu s’habilitarà un espai municipal per ampliar la capacitat de vacunació del municipi.

Pujar