elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença el nou taller d’alfabetització digital al Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta

Comença el nou taller d’alfabetització digital al Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta
  • L’alcaldessa Maribel Albalat i el regidor d’Educació han visitat l’alumnat d’aquest nou taller que ha donat inici al centre amb la resta de propostes formatives

MÉS FOTOS
Comença el nou taller d’alfabetització digital al Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta - (foto 2)
Comença el nou taller d’alfabetització digital al Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta - (foto 3)
Comença el nou taller d’alfabetització digital al Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta - (foto 4)

Aquesta setmana ha donat inici el nou curs als tallers del Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta.

Coincidint amb el començament de les classes, l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, han visitat l’alumnat del nou taller d’alfabetització digital.

L’alcaldessa ha pogut comprovar en primera persona la il·lusió de l’alumnat pel començament totalment presencial  d’aquest nou curs i ha celebrat “que des d’Educació es faciliten ferramentes tan útils i pràctiques com aquest taller per fer accessible a tota la ciutadania una nova realitat digital que a poc a poc es va imposant”.

“Des d’Educació hem detectat, amb l’arribada de la pandèmia i la progressiva digitalització de tots els processos i tràmits, la necessitat que la gent es manege en el món digital. Amb aquest taller molt pràctic aprendran qüestions del dia a dia, com ara demanar cita mèdica, per a passar l’ITV o, fins i tot, a utilitzar Google maps”, ha comentat el regidor d’Educació.

Es tracta d’una formació trimestral, completament bonificada, on les persones que no estan familiaritzades amb l’entorn digital i les noves tecnologies aprendran a fer tràmits administratius en línia o a utilitzar aplicacions de mòbils i tauletes. La matrícula continua oberta per a omplir les places vacants per al segon i tercer trimestre.

Igualment, pel que fa a la resta de tallers, la matrícula continuarà oberta al llarg de tot l’any en els grups on encara queden places. Les persones interessades poden consultar tota la informació sobre cursos disponibles, grups, horaris, etc. a través del web d’Educació.

Pujar