30 d’octubre de 2020 30/10/20

La combinació de la Ruta de Tapes, la Fira Comercial i el Mercat Medieval ompli els carrers de Paiporta

La combinació de la Ruta de Tapes, la Fira Comercial i el Mercat Medieval ompli els carrers de Paiporta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La combinació de la Ruta de Tapes, la Fira Comercial i el Mercat Medieval ompli els carrers de Paiporta - (foto 2)
  La combinació de la Ruta de Tapes, la Fira Comercial i el Mercat Medieval ompli els carrers de Paiporta - (foto 3)

  Paiporta ha tancat un intens cap de setmana amb la sincronització per primera vegada de la Ruta de Tapes, la Fira Comercial, i el Mercat Medieval, que han omplit els carrers de la localitat. Centenars de veïnes i veïns del poble i de tota la comarca s'han acostat a Paiporta per a tastar els mossos oferits per 26 bars i restaurants de la localitat, i per a conèixer la varietat i qualitat del comerç local.

  La ubicació de la Fira Comercial a un lloc acollidor com la Plaça Cervantes, i l'ambientació musical, han sigut altres dels elements destacats per la clientela i els propis comerciants. També ha ajudat a l'arribada de públic local i dels pobles veïns la programació del Mercat Medieval molt a prop d'aquesta plaça, al Carrer Primer de Maig. Més repartida per tota Paiporta ha estat la Ruta de Tapes, que ha omplit terrasses i locals i ha superat en alguns casos les previsions dels restauradors.

  “El balanç que fem és positiu. La resposta del públic, els propietaris de bars i restaurants i els comerciants ha sigut molt bona, i creiem que hem encertat en l'emplaçament i en el fet de realitzar els tres esdeveniments a la vegada”, ha explicat el primer tinent d'alcaldia i regidor d'Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, qui ha afegit que la seua intenció és repetir l'any vinent amb els tres esdeveniments alhora, comptant amb l'opinió del Consell Local de Comerç i l'Associació de Comerç Local.

  Pujar