27 d’octubre de 2020 27/10/20

Els col·legis de Paiporta s’acosten a la política municipal amb una visita a l’Ajuntament

Els col·legis de Paiporta s’acosten a la política municipal amb una  visita a l’Ajuntament - (foto 1)
  • Alumnat de primària dels CEIPs Lluís Vives i Jaume primer han visitat recentment les instal·lacions municipals per a conéixer de més a prop el funcionament de la política local

MÉS FOTOS
Els col·legis de Paiporta s’acosten a la política municipal amb una  visita a l’Ajuntament - (foto 2)
Els col·legis de Paiporta s’acosten a la política municipal amb una  visita a l’Ajuntament - (foto 3)
Els col·legis de Paiporta s’acosten a la política municipal amb una  visita a l’Ajuntament - (foto 4)
Els col·legis de Paiporta s’acosten a la política municipal amb una  visita a l’Ajuntament - (foto 5)

Els xiquets i xiquetes de segon curs de primària del CEIP Lluís Vives han visitat aquest matí l’Ajuntament de Paiporta. Se sumen així a la visita que ja va realitzar fa un parell de setmanes l’alumnat, també de segon, del CEIP Jaume I de Paiporta.

Els i les escolars han visitat l’Oficina Única de l’Ajuntament, on han aprés que l’administració treballa de manera electrònica per a estalviar recursos i reduir l’ús de paper, i el saló de plens municipals, on han pogut conéixer un poc de més a prop, amb l’ajuda de l’alcaldessa, Isabel Martín, i el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, el funcionament de la política local.

“Aquesta iniciativa, que ja és una habitual en la relació entre l’Ajuntament i els nostres col·legis, permet als més menuts i menudes anar coneixent l’administració pública de manera lúdica i pedagògica. És important que puguen acostar-se al nostre consistori, fer preguntes i  veure com funciona el treball diari d’alguns departaments per anar fent consciència i formar en ciutadana des d’una edat primerenca”, ha explicat el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez.

Abans d’abandonar les instal·lacions municipals els xiquets i xiquetes han pogut plantejar algunes qüestions a l’alcaldessa i el regidor d’Educació, com ara quants membres formen en total la corporació municipal, quines són les altres professions dels regidors i regidores a banda de l’activitat política o quins són els projectes municipals de futur per a Paiporta.

Pujar