elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els clubs esportius de Paiporta tindran descomptes en l'ús de la piscina coberta

Els clubs esportius de Paiporta tindran descomptes en l'ús de la piscina coberta
  • La Regidoria d'Esports arriba a un acord amb la gerència per a l'ús d'instal·lacions en condicions avantatjoses

  • Les rebaixes superen el 50% en algunes modalitats i els socis de clubs que signen convenis de col·laboració no pagaran la matrícula si es converteixen en nous abonats

MÉS FOTOS
Els clubs esportius de Paiporta tindran descomptes en l'ús de la piscina coberta - (foto 2)
Els clubs esportius de Paiporta tindran descomptes en l'ús de la piscina coberta - (foto 3)
Els clubs esportius de Paiporta tindran descomptes en l'ús de la piscina coberta - (foto 4)

El Servei Municipal d'Esports de Paiporta ha acordat amb la gerència de la piscina coberta municipal una sèrie de descomptes per als club esportius de la localitat. Els avantatges i descomptes se centren en l'ús de les instal·lacions, tant de les piscines com de les sales de musculació en entrenaments de grups, prèvia reserva i en horaris determinats, així com en les quotes per a abonades i abonats, i totes i tots aquells que es donen d'alta com a nous abonats. Per a que els seus membres siguen beneficiaris, els clubs hauran de signar abans un acord de col·laboració amb la piscina coberta.

Aquests beneficis per a clubs esportius paiportins han sigut possible gràcies a les gestions de la Regidoria d'Esports. La responsable de l'àrea, Marian Val, ha explicat que “és una bona manera de facilitar els entrenaments dels i les esportistes del poble, que podran fer un ús d'una instal·lació municipal en millors condicions, cosa que redundarà positivament en la seua pràctica diària”.

Els avantatges se substancien per dos vies: D'una banda, els clubs esportius poden reservar l'ús de la sala de musculació o un carrer de la piscina de dilluns a divendres, de 20.30 a 21.45 hores, i dissabtes, de 12.00 a 20.00 hores. Per als esportistes que ja siguen abonats, aquesta reserva no tindrà cost, mentre que per als no abonats el cost serà de 2 euros, menys de la meitat del preu estipulat per al públic en general.

Per a beneficiar-se d'aquest i de tots els avantatges, els clubs esportius interessats han de dirigir-se a la gerència de la piscina coberta per a signar un conveni de col·laboració, que serà la forma de materialitzar els beneficis. A més, els clubs ha de facilitar un llistat de les persones que es podran beneficiar i designar una persona responsable per a cada entrenament.

Altre avantatge per als clubs locals és el descompte en les quotes dels abonats. Amb un mínim de 10 membres, el club pot facilitar un llistat de socis que es beneficiaran d'un 15% de descompte en les quotes de la modalitat i l'horari que trien, és a dir, familiar o individual. A més, els i les membres dels clubs esportius que s'adherisquen a convenis amb la piscina i decidisquen abonar-se estaran exempts de pagar la matrícula.

“Hem aconseguit posar en sintonia els interessos dels club esportius de Paiporta i els de la piscina coberta, que van en el sentit d'eixamplar el nombre d'usuaris i usuàries. Les instal·lacions són magnífiques i se'ls pot treure partit per a totes les disciplines que es practiquen al nostre poble, sempre amb especial incidència en l'esport de base, així que pensem que totes i tots eixiran beneficiats d'aquest acord”, ha conclòs la regidora de Joventut i Esports, Marian Val.

Pujar