elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans reclama major il·luminació en alguns carrers de Paiporta

Ciutadans reclama major il·luminació en alguns carrers de Paiporta
  • Estellés: Hem registrat una sol·licitud perquè se solucione aquest dèficit de llum perquè a part de resultar incòmode és insegur”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Paiporta, Francisco Estellés, ha reclamat “major il·luminació en alguns carrers de Paiporta”. “Concretament als carrers Moncada, Vinalesa, Puçol, Godella, Burjassot i adjacents”, ha detallat.

El regidor de la formació taronja ha reiterat “aquesta queixa, perquè es ve produint des de fa molt temps”. No obstant això, ha criticat, “l'ajuntament no soluciona el problema”.

Per això, ha explicat l'edil, “Cs ha registrat formalment la petició”. “És necessari que es renoven les lluminàries perquè no sols és incòmode per als veïns transitar pels carrers amb tan poca visibilitat sinó que pot ser insegur”. “Esperem que el govern municipal faça cas d'una vegada per sempre”, ha declarat Estellés, qui també ha assegurat que “Cs continuarà insistint fins que siga així”.

D'altra banda, el regidor ha lamentat que “el ple, amb els vots de PSPV i Compromís, rebutjara ahir les dues mocions que Cs havia presentat, una per a blindar la denominació de Comunitat Valenciana enfront dels ficticis Països Catalans i País Valencià, i una altra per a la Generalitat no aplique les mesures intervencionistes del Govern sobre el lloguer”.

Pujar