elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre de Persones Adultes de Paiporta exposa els seus treballs al Museu de la Rajoleria

El Centre de Persones Adultes de Paiporta exposa els seus treballs al Museu de la Rajoleria
  • El Museu exhibeix una mostra dels treballs realitzats per l’alumnat de fotografia, pintura i patchwork al llarg del curs

MÉS FOTOS
El Centre de Persones Adultes de Paiporta exposa els seus treballs al Museu de la Rajoleria - (foto 2)

El Museu de la Rajoleria acull l’exposició del Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta. L’Alumnat del Centre presenta en la instal·lació una xicoteta mostra dels diferents treballs realitzats als tallers al llarg de l’any.

La inauguració, celebrada aquest dilluns, ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín; la vicealcaldessa de cultura, Maribel Albalat, i el regidor d'Educació, Alejandro Sánchez, acompanyats per altres membres de l'equip de govern i la corporació municipal. També han estat presents la responsable dels tallers del CFPA, Gloria Valenzuela, i part de les autores i autors de les obres exposades, en companyia del seu professorat.

Per a l'alcaldessa, "cal donar l'enhorabona a les persones participants, ja que enguany ha suposat un esforç extraordinari realitzar els treballs exposats degut a la pandèmia i les restriccions sanitàries i canvis organitzatius dels tallers".

“Un dels majors compromisos del nostre Museu és amb la societat paiportina, per això ens produeix una gran satisfacció compartir els treballs de paiportins i paiportines de tot un curs amb la resta del poble”, ha manifestat la vicealcaldessa.

En paraules del regidor d’Educació, “després d’un any sense poder compartir la creativitat i el talent de l’alumnat del CFPA enguany tornem a gaudir dels excel·lents fruits que sorgeixen de la col·laboració del Museu, amb la cessió del seu espai, i l’aportació artística aconseguida gràcies a la formació i el treball de tot un any de l’alumnat”.

La mostra, que estarà a disposició del públic al Museu de la Rajoleria fins al pròxim 5 de juny, reflecteix la creativitat i l'evolució tècnica i plàstica de l’alumnat a través de diferents formes d'expressió artística, com és la fotografia, la pintura i el patchwork. Enguany l’exhibició d’aquests treballs adquireix una importància especial, ja que la cultura s’ha convertit en un ben valuós en un moment difícil per a tota la població, en el marc de la pandèmia sanitària amb què convivim.

Pujar