12 de juliol de 2020 12/7/20

El CEIP Rosa Serrano de Paiporta celebra la Setmana de la Igualtat i la Diversitat

El CEIP Rosa Serrano de Paiporta celebra la Setmana de la Igualtat i la Diversitat - (foto 1)

    El CEIP Rosa Serrano de Paiporta celebra aquests dies la Setmana de la Igualtat i al Diversitat. El centre ha preparat tot un seguit d'activitats per a tots els nivells en què s'intenta que l'alumnat prenga consciència de la realitat plural i diversa del món actual. Una realitat que, en moltes ocasions, és desconeguda i invisibilitzada, però que aporta experiències i vivències que els enriqueixen com a persones, ciutadans i ciutadanes.

    Les activitats abordaran cada dia un àmbit temàtic. Així, aquest dilluns es va abordar la diversitat funcional. Dimarts ha sigut el dia de la igualtat de gènere, mentre que dimecres serà el dia de la realitat LGTBI. Dijous s'abordarà la diversitat familiar, mentre que divendres tindrà lloc la cloenda, amb l'actuació musical de l'alumnat junt a les cantautores Gem i Maria Faubel.

    Aquest dimarts han assistit a les activitats, convidats pel centre, el secretari autonòmic d'Inclusió i de l'Agència Valenciana d'Igualtat, Alberto Ibáñez, i el regidor d'Igualtat de l'Ajuntament de Paiporta, Guillem Montoro.

    Pujar