elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

AVIVA i la Regidoria de Joventut i Esports reparteixen mascaretes a associacions de joves i Campus d'Estiu

AVIVA i la Regidoria de Joventut i Esports reparteixen mascaretes a associacions de joves i Campus d'Estiu
  MÉS FOTOS
  AVIVA i la Regidoria de Joventut i Esports reparteixen mascaretes a associacions de joves i Campus d'Estiu - (foto 2)
  AVIVA i la Regidoria de Joventut i Esports reparteixen mascaretes a associacions de joves i Campus d'Estiu - (foto 3)

  L'Agència de Promoció del Valencià AVIVA Paiporta i la Regidoria de Joventut i Esports han col·laborat en el repartiment, els últims dies, de mascaretes per a associacions locals de joves i persones participants al Campus d'Estiu, que se celebra al poliesportiu des de principis de juliol. Les mascaretes són d'ús obligatori en tot moment des d'aquest 18 de juliol i s'han convertit en elements de protecció fonamentals en la fase actual de la desescalada. La intenció de l'Ajuntament és fomentar el seu ús en totes les franges d'edat.

  L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, varen assistir al primer repartiment de mascaretes entre els i les participants en el Campus d'Estiu, en què han participat vora un centenar de joves entre 8 i 16 anys.

  Les mascaretes d'AVIVA i la Regidoria de Joventut i Esports estan retolades amb alguns dels dissenys elaborats per l'artista valenciana Barbiturikills per a la Xarxa Joves.net, dins de la campanya #JoveResponsable de conscienciació sobre bones pràctiques de prevenció front al coronavirus Covid-19.

  Pujar