30 de setembre de 2020 30/9/20

Pablo Casado anunciarà aquest dissabte qui serà el candidat popular a l'alcaldia de València

Pablo Casado anunciarà aquest dissabte qui serà el candidat popular a l'alcaldia de València - (foto 1)

  El president del Partit Popular, Pablo Casado, visita dissabte que ve la ciutat de València com a tancament a un tour per les diferents comunitats autònomes en el qual ha anat presentant als candidats populars a les eleccions municipals de maig. 

  Amb tot això, tot apunta al fet que serà aquest dissabte quan es donarà a conéixer el candidat oficial a l'alcaldia de la ciutat de València. Un secret a veus que porta rondant l'opinió pública des de fa mesos i sobre el que cap dels populars ha volgut manifestar-se. 

  Són molts els noms que s'han posat sobre la taula en les diferents travesses, però els que amb més força sonen són: Esteban González Pons i María José Catalá. Tots dos compten amb una trajectòria política important, el primer com a eurodiputat i exconseller valencià, i ella com exconsellera d'educació i actual portaveu popular en Les Corts.

  La líder popular a València, Isabel Bonig, va assegurar ahir a mitjans de comunicació que coneix qual ha sigut el nom triat encara que considera que ha de ser Casat qui ho done a conéixer. A més, ha assenyalat que l'acte d'aquest dissabte servirà per a “posar en marxa la maquinària del PP” i afrontar les pròximes eleccions les quals són “absolutament importantíssimes”.

  Pujar