Castellano

La tercera edició del Mercat de Cultura Infantil d’Orpesa tindrà lloc els propers 19, 20 i 21 de maig

La tercera edició del Mercat de Cultura Infantil d’Orpesa tindrà lloc els propers 19, 20 i 21 de maig
  • La trobada es consolida com un espai vertebrador dins el sector de la indústria cultural per a xiquets i xiquetes d’entre 0 i 13 anys

La tercera edició del Mercat de Cultura Infantil d’Orpesa torna el proper mes de maig de 2022, en concret els dies 19, 20 i 21. D’aquesta manera, el mercat es consolida com agent vertebrador dins el sector de la indústria cultural per a xiquets i xiquetes d’entre 0 i 13 anys. 

La trobada, un any més, servirà per a crear un espai de debat entre els professionals del sector amb l’objectiu de generar sinergies entre ells. El mercat, una iniciativa impulsada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament i l’empresa Metrònom, amb la col·laboració de Diputació de Castelló i les àrees de Cultura, Educació i Turisme de la Generalitat Valenciana, comptarà amb nombroses activitats.

En aquest sentit, destaca la programació professional que inclou xerrades, speeds i conferències, així com espectacles artístics dirigits tant als agents culturals com al públic general. La intenció d’aquesta trobada és ser un aparador per al producte de proximitat  i convertir-se en un referent dins de la cultura infantil.

El regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, ha revelat la seua satisfacció “per tornar a celebrar aquest festival, una cita molt especial per al nostre municipi ja que posa el focus en el foment de la cultura des d'edats primerenques”. Així mateix, l’edil ha destacat que aquest esdeveniment cultural, que arribarà el pròxim 2022 a la seua tercera edició, “s'ha convertit en tot un referent en la Comunitat Valenciana, sent l'única fira destinada a la cultura infantil”.

Pujar