Castellano

Ruth Sanz alaba la gestió cultural d’Orpesa en la inauguració del pioner Mercat de Cultura Infantil

Ruth Sanz alaba la gestió cultural d’Orpesa en la inauguració del pioner Mercat de Cultura Infantil
  • La diputada ha recordat l’aposta de la Diputació per la recuperació de l’activitat cultural a la província a través d’ajudes per a esdeveniments i la creació del nou circuit cultural

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha elogiat aquest matí la labor que des de l’Ajuntament d’Orpesa s’està realitzant per a situar la localitat com un referent de l’activitat cultural a Castelló. Així ho ha manifestat en la inauguració del pioner Mercat de Cultura Infantil d’Orpesa (MICO), una proposta que suma enguany la seua segona edició convertit en un dels festivals culturals estrella per al públic infantil.

«Puc dir que l’aposta per la cultura en la seua màxima expressió està fent del vostre poble un exemple a seguir. Podeu estar ben orgullosos, sobretot la ciutadania, per tindre davant de vosaltres l’oportunitat de gaudir d’una gran diversitat d’activitats que ens enriqueixen com a persones».

Sanz ha convidat, juntament amb l’alcaldessa del municipi, María Jiménez, a tota la població castellonenca a que coneguen aquesta animada iniciativa, que ha programat fins al dissabte a la nit una vintena de propostes per a tota la família. La programació d’enguany es realitzarà en múltiples escenaris d’Orpesa en els que es faran actuacions, contacontes i animació infantil, entre altres activitats.

RECUPERACIÓ DE L’ACTIVITAT CULTURAL

La diputada ha recordat que la Diputació contribuirà enguany a la recuperació de l’activitat cultural a la província amb múltiples accions, com la línia d’ajudes a la celebració de grans esdeveniments, per un import de 300 mil euros, o l’estrena del nou circuit cultural provincial, que preveu vora 200 activitats culturals durant tot el que queda d’any a totes les localitats de la província.

Pujar