Castellano

La rapera Miss Raisa, plat ‘estrela’ de la primera edició del festival Orpesa Poètica

La rapera Miss Raisa, plat ‘estrela’ de la primera edició del festival Orpesa Poètica
  • El certamen arriba aquest cap de setmana al seu equador amb les conferències del MC Mohamed Sharif i els oropesinos Causa Justa i Baby Mosa

El municipi d'Orpesa es prepara per a clausurar aquest cap de setmana la primera edició del festival Orpesa Poètica, una cita cultural organitzada per la Regidoria de Cultura que arriba aquesta setmana al seu equador. Es tracta d'un certamen dirigit als més joves del municipi que des del passat 18 de maig està omplint la localitat de literatura, art urbà, poesia i hip-hop.

Un dels actes més esperats arribarà dissabte que ve a la vesprada amb el concert de Miss Raisa, una rapera establida a Barcelona que es distingeix de l'actual escena hip-hop i les cançons de la qual estan causant una gran revolució dins del panorama musical pels missatges de les seues lletres. Poc abans, també en l’Espai Cultural, tindrà lloc una conferència a càrrec del MC saragossà Mohamed Sharif, un artista que ha publicat sis discos en solitari.

Així mateix, els creadors locals Evar, de Causa Justa, i Baby Mosa (Adrián Samaniego) seran protagonistes de la jornada del divendres amb la seua sessió de micro obert i una conferència que girarà entorn del rap, a les 19.00 hores en l’Espai Cultural.

Pujar