Castellano

Rafael Albert: 'Orpesa és turisme familiar'

Rafael Albert: 'Orpesa és turisme familiar'
  • L'alcalde d'Orpesa del Mar atén a elperiodic.com en la Fira Internacional de Turisme de Madrid per a parlar de l'oferta d'esta ciutat, que viu principalment del turisme i que vol continuar augmentant la seua ocupació

'El nostre poble és imminentment turístic i hem de promoure este sector perquè si no fins l'alcalde se'n va al paro '. Així bromeja l'alcalde d'Orpesa del Mar, Rafael Albert, en una entrevista concedida a elperiodic.com en la Fira Internacional de Turisme que s'ha celebrat recentment a Madrid.

L'alcalde d'Orpesa reconeix que les xifres d'ocupació en el 2016 han sigut molt bones i espera que enguany seguisca la mateixa tendència: 'Estem venent turisme familiar i el paquet de cap de setmana funciona molt bé. A més, estem evolucionant i tractant de desestacionalitzar l'oferta ', explica Rafael Albert.

Elperiodic en FITUR

La 37a edició de La Fira Internacional de Turisme (FITUR) de Madrid és una cita important per a empreses turístiques i per a institucions perquè és la primera fira de l'any en què tot el sector del turisme es dóna cita. Una trobada que la Comunitat Valenciana no ha volgut perdre's i per això més de 400 empreses i desenes de localitats han mostrat les seues propostes a la resta del món.

Elperiodic.com ha estat present en esta fira per a comptar-los tots els detalls de la proposta valenciana en FITUR que, en línies generals, passa per oferir un turisme d'experiències, de cultura, de gastronomia i de sostenibilitat, tot això tractant de desestacionalitzar l'oferta.

A més, hem entrevistat als actors que durant els primers dies d'esta fira han protagonitzat els actes més importants. Des del Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, passant pels presidents de les Diputacions d'Alacant i València i els representants de les principals ciutats de la regió. Tots coincidixen en una cosa: La Comunitat Valenciana és una terra plena de tresors i s'ha de treballar per donar-los a conéixer a la resta del món.

Pujar