Castellano

Quatre treballadors ferits després de desplomar-se una bastida des del pis 11 a Oropesa

Quatre treballadors ferits després de desplomar-se una bastida des del pis 11 a Oropesa
Quatre treballadors ferits després de desplomar-se una bastida des del pis 11 a Oropesa
  • Un operari va quedar atrapat en l'estructura a l'altura del 4t pis i els altres tres van aconseguir quedar-se als balcons de l'edifici

MÉS FOTOS
Quatre treballadors ferits després de desplomar-se una bastida des del pis 11 a Oropesa - (foto 2)

L'avís s'ha produït a les 09.40 h, quan s'ha alertat que una bastida mòbil d'obres s'havia desplomat des del pis 11 d'un edifici del carrer Amplàries d'Oropesa. Fins allí s'han mobilitzat tres dotacions de bombers dels parcs de Plana Alta i Baix Maestrat.

A la seua arribada, hi havia un total de quatre treballadors afectats i que han hagut de ser rescatats pels bombers. Un d'ells, de 62 anys, havia quedat atrapat en la pròpia estructura de la bastida, caent des del pis 11 fins a l'altura del 4t, mentre que els altres tres treballadors, durant la caiguda, havien aconseguit quedar-se en balcons de l'edifici així com subjectes a la pròpia estructura de la bastida.

Davant la situació, els bombers del Consorci s'han dividit en dos equips de rescat. El treballador que s'havia quedat atrapat en l'estructura de la bastida ha sigut rescatat mitjançant vehicle amb braç articulat de rescat en altura. Els altres tres treballadors han sigut rescatats descendint-los per la paret de l'edifici, mitjançant sistema de cordes amb tècniques de rescat vertical.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències ha rebut l'avís a les 9.40 hores i immediatament s'ha personat en el lloc una unitat del SAMU i els bombers, que han rescatat a la resta de treballadors.

Després del rescat, el ferit ha sigut traslladat en l'ambulància del SAMU al centre de salut d'Oropesa i d'allí a l'hospital General Universitari de Castelló en una unitat de suport vital bàsic.

Pujar