20 de gener de 2021 20/1/21

PSPV-PSOE: “Reduirem el preu de l'escola infantil d'Orpesa per a universalitzar el seu accés”

PSPV-PSOE: “Reduirem el preu de l'escola infantil d'Orpesa per a universalitzar el seu accés” - (foto 1)

  El PSPV-PSOE d'Orpesa farà passos cap a la universalització de l'educació pública de 0 a 3 anys en el municipi amb la subvenció “quasi total” del preu de l'escola infantil municipal. Així ho ha anunciat la candidata socialista a l'Alcaldia, María Jiménez, que, amb aquesta iniciativa, pretén “facilitar la conciliació laboral i familiar dels nostres veïns”.

  “L'escola infantil d'Orpesa té uns preus inassolibles per a moltes famílies, sobretot per a aquelles que compten amb més d'un fill, per això destinarem una partida pressupostària per a reduir al màxim la quota mensual”, ha avançat la candidata.

  MÉS PLACES

  D'altra banda, l'alcaldable ha assegurat que augmentarà el nombre de places perquè l'oferta s'adapte a l'elevada demanda existent. “Cap xiquet orpesí ha de quedar-se fora del sistema públic educatiu, per a això està el govern local, per a donar solucions i nosaltres la donarem”.

  “Els socialistes ens presentem a aquestes eleccions amb una gran aposta per l'educació universal i treballarem per a aconseguir-la, perquè la igualtat d'oportunitats és un dels pilars del model de ciutat que volem per a Orpesa”. En aquest sentit, Jiménez ha desgranat algunes mesures educatives que inclou en el seu programa de govern, en la qual s'inclou aquesta proposta, “beques per a estudiants universitaris, més ajudes de menjador i per al transport, el foment del respecte al medi ambient i la implantació de campanyes per a conscienciar en matèria d'igualtat.

  Pujar