15 de gener de 2021 15/1/21

El PSPV-PSOE posarà en valor el potencial del patrimoni natural de la província de Castelló per tal de crear ocupació i millorar el benestar social

El PSPV-PSOE posarà en valor el potencial del patrimoni natural de la província de Castelló per tal de crear ocupació i millorar el benestar social - (foto 1)
  • Germán Renau, candidat al Congrés dels Diputats, ha visitat la zona de la Renegà i ha explicat que “ens comprometem a una transició ecològica justa en tots els sectors productius i en tots els territoris”.

El PSPV-PSOE de la província de Castelló facilitarà amb la seua feina la posada en valor del potencial del patrimoni natural per tal de crear ocupació i millorar el benestar social, a banda de fer front a l’emergència climàtica, així com els riscs de la pèrdua de biodiversitat. Germán Renau, candidat al Congrés dels Diputats, Artemi Rallo, Ana Belén Edo i Pep Lluís Grau, candidats al Senat, acompanyats per María Jiménez, alcaldessa de Orpesa i diputada de Medi Natural de la Diputació de Castelló, han visitat la zona de la Renegà, un dels pocs trams de la costa mediterrània que conserva molt d’aquest patrimoni natural.

Renau ha indicat que “ens comprometem amb una transició ecològica justa en tots els sectors productius i en tots els territoris, amb una especial atenció a la productivitat i sostenibilitat de la nostra agricultura, ramaderia i pesca. Som una de les zones amb més reserves de la biosfera de tot el món i depèn de nosaltres no només preservar la riquesa ambiental, sinó fer d’ella una palanca de desenvolupament per a les zones més despoblades” i ha afegit que “plantegem reforçar el dret al Medi Ambient contemplat en l’article 45 de la Constitució i, a més, cal recordar que el PSOE ja va impulsar al Congrés dels Diputats la declaració d’emergència climàtica en el nostre país”.

Per la seua banda Rallo indica que “anem a posar en marxa una Xarxa Estatal de Conservació de la Biodiversitat i una altra d’Infraestructura Verda, Connectivitat i Restauració Ecològica. Tenim ja iniciada una actualització de la Llei de Costes per a augmentar la protecció i volem reduir l’ús de plàstic per tal de protegir els oceans, dins de l’Estratègia d’Economia Circular”. El candidat al Senat pel PSPV-PSOE en la província de Castelló ha comentant per a acabar que “estem treballant en l’impuls d’un acord per a mobilitzar la inversió pública i privada per a abordar la transició ecològica i incrementar una ocupació de qualitat en compliment de l’Agenda 2030 i el nostre compromís front al canvi climàtic requerix d’una aposta decidida per la generació d’electricitat renovable amb l’objectiu de que en el 2030 siga el 74% de l’energia que es produïsca i en 2050 puguem haver acabat amb la producció fòssil, entre d’altres moltes coses”.

Pujar