20 de gener de 2021 20/1/21

El PSPV-PSOE anuncia una candidatura renovada i "preparada per a governar Orpesa"

El PSPV-PSOE anuncia una candidatura renovada i "preparada per a governar Orpesa" - (foto 1)

    El PSPV-PSOE de Orpesa ha presentat la llista amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig. Una candidatura que es renova per complet i que està liderada per María Jiménez, que als seus 26 anys ha fet el salt a la primera línia política “amb la il·lusió i el repte de guanyar les eleccions, convertir-me en la primera alcaldessa d'Orpesa i transformar en positiu la política local després de dècades d'obscurantisme popular”.


    Per a aconseguir-ho, els socialistes han confeccionat una llista que destaca per “la seua joventut i per la presència de més dones que homes”, en contraposició a altres partits locals. “Aquesta és la candidatura que més s'assembla a Orpesa: Pròxima, preparada, feminista i plural”. En aquest sentit, Jiménez ha posat en valor la diversitat dels candidats, que tal com ha confirmat “arriben carregats d'inquietuds i idees i amb experiència en el món associatiu, educatiu, esportiu i cultural de la nostra ciutat”. 


    Quant a la llista, aquesta està liderada per Jiménez, advocada de professió, a la qual li seguirà l'actual secretari d'Organització del partit, Jordi Llopis (2), i Mica Bermúdez (3), llicenciada en Psicologia i empresària local. També formen part del projecte socialista la jove Jennifer Casañ (4), estudiant de Turisme i membre de la Unió Musical d’Orpesa, i Gonçal Tamborero (5), mestre i músic, així com Laura Alarcón (6), jove emprenedora; Pere Safont (7), professor i director de la Banda Jove d’Orpesa; Montse Martín (8), emprenedora; Erik Portillo (9), provinent del món esportiu local; Mari Carmen López (10), lligada al món social i amb experiència en gestió municipal; Álvaro Regaño (11), del sector hostaler; Celeste Bort (12), ex regidora; i Lorenzo Blázquez (13), del món esportiu local. 


    María Jiménez ha animat els seus companys a “deixar-se la pell per Orpesa” i ha afirmat que encara les eleccions amb il·lusió i optimisme. “Una Orpesa amb serveis de qualitat, millor gestionada i amb un nou potencial turístic és possible. Aquest és el projecte que explicarem a peu de carrer, perquè el nostre poble necessita un canvi de rumb i de polítiques que deixe arrere la paràlisi i la manca total d'idees que representa el Partit Popular”.

    Pujar