Castellano

Un policia fora de servei salva un nen de morir ofegat en una platja d'Orpesa

Un policia fora de servei salva un nen de morir ofegat en una platja d'Orpesa
  • L'agent es va adonar que el menor s'endinsava cada vegada més al mar que presentava bandera roja i va anar al seu rescat

Un agent de la Policia Nacional franc de servei va aconseguir rescatar en una platja de Oropresa de la Mar (Castelló) a un xiquet de deu anys que es va endinsar a uns 70 metres de la costa quan estava hissada la bandera roja, que advertia de la prohibició del bany.

Els fets van passar cap a les quatre menys vint de la vesprada, a la platja de Amplaries ubicada a la localitat castellonenca de Operesa de la Mar, quan un policia fora de servei destinat a la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana a València, que passava el dia en la zona, es va adonar que un xiquet s'endinsava al mar, tot i la presència de la bandera roja.

Davant aquests fets, el policia va observar el comportament de l'infant a l'aigua i va veure com el menor s'anava endinsant cada vegada més, a més en un moment donat, l'agent es va adonar que el menor només treia el cap.

Després d'observar l'imminent perill que corria el menor a causa de el mal estat de la mar, el policia es va llançar a l'aigua, mentre el seu acompanyant alertava el telèfon d'emergències 112 sobre el que estava passant. Finalment, l'home va arribar a l'infant quan es trobava a uns 70 metres de la riba.

Quan l'home va donar abast a l'infant, va comprovar que estava molt espantat, pel que li va dir era policia i que anava a rescatar-li. Minuts després, van arribar dos socorristes fins a la zona que amb l'ajuda de l'agent franc i fent ús d'una boia de rescat aquàtic van aconseguir treure al menor d'l'aigua i posar-lo fora de perill.

Gràcies a la ràpida actuació del Policia Nacional finalment el xiquet es va posar fora de perill, evitant així un mal major. El menor tot i que es trobava en important estat de nerviosisme, no va necessitar assistència sanitària.

Pujar