Castellano

La periodista Pepa Bueno participarà en la Setmana del Llibre d'Oropesa

La periodista Pepa Bueno participarà en la Setmana del Llibre d'Oropesa
  • La biblioteca municipal obsequiarà amb una rosa a tots aquells que realitzen els seus préstecs el pròxim 23 d'abril

L'Ajuntament d'Orpesa se submergirà, del 19 al 24 d'abril, en el plaer de la lectura amb motiu de la Setmana del Llibre, una festa que coincideix amb el Dia Internacional del Llibre, que es commemora cada 23 d'abril. Amb l'objectiu de fomentar la lectura entre la població, la Regidoria de Cultura, a través de la biblioteca municipal, ha preparat una programació dirigida a tots els públics.

Així ho ha anunciat el regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, qui ha aprofitat per a animar a tota la població al fet que participe en les activitats programades per a aquesta edició. “Celebrem una setmana dedicada a la lectura i a la promoció dels llibres amb nombroses activitats i propostes, com el club de lectura, exposicions i moltes altres sorpreses que giraran al voltant de la literatura”.

Un dels plats forts de l'edició d'enguany serà la visita de la periodista Pepa Bueno, que xerrarà amb els seus més fidels lectors sobre el seu llibre ‘Vidas arrebatadas’, el dia 24 a les 16.15 hores en el centre La Societat. Es tracta d'una activitat que s'emmarca dins del festival de gènere negre i policíac Orpesa Negra, que s'instal·larà durant la setmana pròxima en la localitat costanera.

I els més hàbils amb la ploma podran demostrar els seus dots per a l'escriptura en el concurs de microrelats, un certamen en el qual es pot participar fins al pròxim 27 d'abril. Els guanyadors, que seran premiats amb un val de 100 euros per a gastar en establiments locals, es donaran a conéixer el dia 30 d'aqueix mateix mes.

Així mateix, del 19 al 24, la biblioteca acollirà una fira solidària en la qual el públic podrà adquirir un llibre a canvi d'un quilo de menjar no perible que anirà a parar a una entitat local. A més, el divendres 23, Dia del Llibre, els usuaris que s'acosten a la biblioteca per a realitzar els seus préstecs seran obsequiats amb la tradicional rosa; i, aqueix mateix dia, a les 18.00 hores, la biblioteca acollirà la narració per a adults ‘Humitat relativa’.

Pujar