Castellano

Orpesa clausura aquest dissabte la primera edició de Singular amb dos concerts a la Torre del Rei

Orpesa clausura aquest dissabte la primera edició de Singular amb dos concerts a la Torre del Rei
  • El cicle musical, que compta amb tots els protocols de seguretat, acull una doble sessió amb les actuacions de Amorante i Guadalupe Álvarez Luchía

El municipi d'Orpesa clausurarà el festival Singular dissabte que ve en un escenari envejable com és l'emblemàtica Torre del Rei. Es tracta d'un esdeveniment únic que comptarà amb una doble sessió per a tancar en gran la primera edició d'un certamen musical amb el qual l'Ajuntament posa en valor el patrimoni històric de la localitat de la mà d'artistes de talent singular que oferiran al públic experiències sonores úniques en les quals tradició i modernitat es donen la mà.

Així, després dels concerts d'Arnau Obiols i Lorena Álvarez el passat 19 de juny, aquest dissabte serà el torn de Amorante. El etnomusicòleg guipuscoà, multi instrumentista forjat en nombrosos i diversos projectes, delectarà al públic amb la seua particular fusió d'aires orientals i flamencs que crearan un discurs suggeridor i ple de matisos (a les 20.00 hores). Una actuació que ja ha penjat el cartell de ‘aforament complet’.

El fermall d'or a aquesta edició el posarà l'argentina Guadalupe Álvarez Luchía, que incorpora en la seua obra ritmes rioplatenses, com la sancallosa o el candombe, i els connecta amb la visió més moderna del pop (a les 22.30 hores).

Cal recordar que l'aforament per a gaudir de les actuacions és limitat, per la qual cosa es recomana la inscripció prèvia. Tots aquells interessats a assistir poden reservar la seua plaça a través del museu (al telèfon 964 310 100 ext. 1621) o en l'Oficina de Turisme de la platja de La Concha.

Pujar