Castellano

Orpesa aposta per un cap de setmana replet d'humor, cinema i música

Orpesa aposta per un cap de setmana replet d'humor, cinema i música
  • El monòleg ‘Hacemos el amor o a fer la mà?’ aterra el dissabte en l’Espai Cultural i la Unió Musical Orpesa sorprendrà el diumenge amb el seu concert nadalenc

El municipi d'Orpesa compta ja els dies perquè arribe el cap de setmana. I és que des del divendres i fins al diumenge, la Regidoria de Cultura ha preparat un variat programa d'activitats per a amenitzar el cap de setmana de veïns i visitants, tal com ha assenyalat el regidor de l'àrea, Gonçal Tamborero.

D'aquesta manera, divendres que ve es projectarà la pel·lícula ‘Bienvenidos al sur’ (a les 22.00 hores en el saló de plens de l'Ajuntament), una comèdia de Lucca Miniero que narra la història d'Alberto, un treballador de Correus d'una xicoteta ciutat del nord d'Itàlia al qual sancionen traslladant-lo a un poblet de Campània.

I, l'endemà, l’Espai Cultural acollirà, a les 20.00 hores, el monòleg ‘Hacemos el amor o a fer la mà?’, un espectacle en el qual la còmica Rocío Ladrón de Guevara conta anècdotes de tremenda actualitat amb les quals arranca somriures pandèmics parlant des del seu prisma melodramàtic de les coses quotidianes, rient-se de si mateixa i de la vida en general. Així mateix, aqueix mateix dia, en horari d'11.00 a 14.00 hores, la Torre del Rei serà escenari de la gimcana familiar ‘El tiempo es oro’, en la qual els participants hauran d'enfrontar-se a divertides proves per a descobrir els secrets d'una de les torres més antigues del litoral valencià.

L'agenda d'aquest cap de setmana la coronarà el concert extraordinari de Nadal a càrrec de la Unió Musical d’Orpesa que recuperarà el seu tradicional prosceni com és la parròquia de Sant Jaume. Una actuació que tindrà lloc a les 19.00 hores i que servirà per a donar inici a la programació d'aquestes entranyables festes.

Pujar