Castellano

PP: "Oropesa perd 45.000 euros de Diputació per a millorar la xarxa d'aigua potable per la renúncia presentada per PSOE i Ciutadans"

Rafael Albert
Rafael Albert
  • La coalició torna a perdre una inversió per a la localitat que haguera permés millorar el sistema de proveïment amb les urbanitzacions del sector sud de la població

  • “La incompetència dels qui governen ens va portar a perdre al desembre les ajudes per a Filomena i ara renuncien al Pla Reactivem Obres de Diputació. És una clara mostra d'incompetència”, assenyala el portaveu del PP, Rafael Albert

La coalició formada per PSOE i Ciutadans que governa a Oropesa ha decidit renunciar a una subvenció de 45.560 euros de Diputació dirigida a executar les obres de connexió de la xarxa d'aigua potable de la zona centre amb les urbanitzacions del sector sud de la localitat.

Així es desprén de l'informe de renúncia presentat per l'ajuntament que governen tots dos partits i que té en María Jiménez, alcaldessa durant els anys 2019-21, a la seua delegada d'Hisenda i Urbanisme a més d'assumir la cartera de Medi natural en la Diputació Provincial.

“És injustificable que entre tots dos partits no hagen sigut capaços d'assegurar aquesta subvenció. És una mostra més de la incompetència que governa a Oropesa i que constata que malgrat que tenim una diputada provincial a l'ajuntament, de res serveix perquè al final perdem les ajudes”, tal com ha declarat Rafael Albert, portaveu del PP a Oropesa.

L'import de 45.560 euros que el municipi haguera percebut a través del programa Reactivem Obres “haguera permés millorar la xarxa de subministrament d'aigua potable que connecta el centre amb el sector sud de les urbanitzacions”. No obstant això, el passat 22 de desembre PSOE i Ciutadans van decidir tramitar la renúncia “perquè han sigut incapaces d'una cosa tan senzilla com és planificar”.

I aquesta falta de previsió “és la que està llastrant els interessos d'Oropesa, perquè no és la primera vegada que la coalició ens fa perdre inversions”. Ja va ocórrer, recorda Albert, el desembre passat quan Oropesa es va convertir en l'únic municipi que va perdre les ajudes de Filomena per no presentar la documentació requerida. “Un càstig al qual ara se suma aquest i que comportarà que els veïns hagen d'afrontar de les seues butxaques el pagament d'infraestructures que haurien d'haver sigut subvencionades per la Diputació”, ha conclòs Albert.

Pujar