Castellano

Oropesa del Mar 16 de junio de 2021

Oropesa del Mar 16 de junio de 2021
  • Orpesa estrena aquest dissabte el festival Singular que tindrà com a escenari la Torre del Rei

El municipi d'Orpesa es prepara per a acollir la primera jornada del festival Singular, un esdeveniment únic que tindrà com a escenari l'emblemàtica Torre del Rei i que comptarà amb tots els protocols de seguretat. Les primeres actuacions tindran lloc dissabte que ve, 19 de juny, amb els concerts de Lorena Álvarez (20.00 hores) i Arnau Obiols (22.30 hores) a la Torre del Rei.

Es tracta d'un projecte “amb el qual posarem en valor el nostre patrimoni històric i que comptarà amb artistes de talent singular que oferiran al públic experiències sonores úniques en les quals tradició i modernitat es donen la mà”, explica el regidor de Cultura, Gonçal Tamborero.

Serà el 26 de juny quan aquesta primera edició baixe el teló i el farà amb els concerts de Amorante, que mescla aires orientals i flamencs per a crear un discurs suggeridor i ple de matisos (a les 20.00 hores) i Guadalupe Álvarez Luchía, que incorpora en la seua obra ritmes rioplatenses, com la sancallosa o el candombe, i els connecta amb la visió més moderna del pop (a les 22.30 hores).

Cal recordar que l'aforament per a gaudir de les actuacions és limitat, per la qual cosa es recomana la inscripció prèvia. Tots aquells interessats a assistir poden reservar la seua plaça a través del museu (trucant al telèfon 964 310 100 ext. 1621) o en l'Oficina de Turisme de la platja de La Concha.

Pujar