Castellano

Oropesa abordarà la protecció del litoral en un congrés amb experts

Oropesa abordarà la protecció del litoral en un congrés amb experts
  • El II Congrés ‘Cada gra d'arena compte’ es realitzarà els dies 22 i 23 de setembre a l'ajuntament

L'Ajuntament d'Oropesa acollirà els dies 22 i 23 de setembre l'II Congrés ‘Cada gra d'arena compta’, en el qual experts de tot el país abordaran els problemes i solucions a la regressió del litoral que està afectant una part important de la costa valenciana.

Durant dos dies, en el congrés s'abordaran les alternatives i solucions per a la recuperació de les costes, analitzant la seua eficàcia, impacte mediambiental, econòmic i social de la regressió del litoral per a les localitats afectades.

Serà un punt de trobada d'ajuntaments i altres administracions, societat civil i experts per a establir les bases del futur de les costes espanyoles i reivindicar un pla d'acció conjunt.

El congrés arrancarà el dijous 22 se setembre a les 10.00 hores i es tractarà, entre altres temes, el futur de les platges d'Oropesa, es presentaran les conclusions de l'estudi per a la regeneració del litoral nord d'Orpesa, s'analitzaran les propostes tècniques, s'abordarà la realitat del litoral de Castelló o la recuperació de la costa.

Pots consultar el programa complet ACÍ.

Pujar