Castellano

La nova edició de la Travesia Platges d’Orpesa ja té als seus campions

La nova edició de la Travesia Platges d’Orpesa ja té als seus campions
  • Un total de quatre-cents nadadors s'han donat cita en el municipi costaner i s'han enfrontat a dues modalitats diferents

MÉS FOTOS
La nova edició de la Travesia Platges d’Orpesa ja té als seus campions - (foto 2)
La nova edició de la Travesia Platges d’Orpesa ja té als seus campions - (foto 3)

La localitat d'Orpesa, que es troba aquesta setmana submergida en les festes de Sant Jaume, s'ha tornat a convertir aquest dissabte en seu esportiva. Un total de 400 nadadors s'han donat cita en el municipi costaner per a participar en la 35a edició de la Travesia Platges d'Orpesa, un esdeveniment en el qual els esportistes, vinguts de diferents punts, han hagut d'enfrontar-se a dues modalitats diferents.

La primera de les proves s'ha iniciat a les 9.30 hores a la platja Morro de Gos (amb una segona eixida a les 9.35 per a complir amb el protocol anticovid) i en aquesta els esportistes han recorregut 2.000 metres fins a arribar a cala Retor, deixant arrere edificis tan emblemàtics com el far o la Torre del Rei. El primer a travessar la línia de meta ha sigut Miguel Bou Bernabeu, amb un temps de 27:10, seguit per Marcos Gallego Arenas (28:38) i Fernando Calvo García (28:51). En dones, la més ràpida ha sigut Sonia Ruiz Melguizo, amb un crono de 29:18, seguida per Paula Rojo Revuelta (32:17) i Yolanda Roig Planelles (32:20).

La tercera de les eixides ha tingut lloc a les 10.00 hores, des de la platja de la Petxina, on els nadadors han recorregut 1.000 metres fins a la meta, situada també en la cala Retor. Dylan Martín Sánchez ha pujat fins a l'alt del podi, després d'acabar la prova amb un temps de 16.38, on ha estat acompanyat per Alexis Blanco Castelló (17.18) i Marco Abad (17.19). En categoria femenina, la més ràpida ha sigut Sandra Villanueva Fornos, que ha parat el crono en 17.16, seguida per Laura Martínez Cabañas (20.30) i Noelia Martín (20.35).

Tots ells han rebut els seus corresponents trofeus de mans de l'alcaldessa, Araceli de Moya, així com de l'edil d'Esports, Jordi Llopis, qui ha incidit en “l'èxit de participació d'aquesta prova que cada any sedueix a nadadors que es traslladen fins al nostre municipi des de diferents províncies”.

Pujar