Castellano

El Nadal més familiar es viu a Orpesa

El Nadal més familiar es viu a Orpesa
  • La localitat llança un programa complet d'actes per a aquestes dates, amb cinema, activitats per a tots els públics

  • Especial interès desperta la Sant Silvestre Solidària i l'arribada dels Reis Mags a la platja de la Conxa

MÉS FOTOS
El Nadal més familiar es viu a Orpesa  - (foto 2)

Que Les seues Majestats els Reis Mags d'Orient arriben des de mar i desembarquen en la platja és alguna cosa que no es veu tots els dies. Orpesa vol que el Nadal siga especial i que les famílies gaudisquen d'aquests dies de l'any de reunió i companyia. És per açò que des de l'Ajuntament de la localitat castellonenca han preparat activitats per a pràcticament tots els dies d'aquestes festes i orientades a tots els públics.

Així, encara que el programa ja va donar començament a principis de desembre -i amb esdeveniments tan coneguts com la 'Farinato Nadalenca' o el Mercat ambulant Nadalenc- Orpesa s'embarca en els pròxims dies en una infinitat d'activitats que transformaran la localitat en un poble totalment nadalenc.

Hi ha activitats per a tots els gustos. Des de l'arribada de Papà Noel al Port Esportiu divendres que ve 22 de desembre, sessions de cinemes diverses vesprades i en dos horaris diferents, passant per passejos en patins, balls fins a sorteigs i parcs infantils.

Però si hi ha alguna cosa que destaca en el programa nadalenc d'Orpesa és la Sant Silvestre. Es tracta d'una carrera solidària que recorre els carrers de la localitat i que enguany, a més, compleix la seua setena edició. La carrera se celebrarà dissabte que ve 30 de desembre a la vesprada i tindrà una eixida general i una altra especial -mitja hora abans- perquè els més xiquets de la casa puguen gaudir-la també.

A més, hi ha un altre plat fort en el programa d'Oropesa: l'arribada amb vaixell dels Reis Mags d'Orient. Les seues Majestats desembarcaran en la platja de la Petxina el divendres 5 de gener a partir de les 17:00. Una ocasió especial perquè els més ressagats lliuren la seua carta als Reis i ho facen, a més, en unes circumstàncies tan úniques. Des de l'Ajuntament informen que en cas que el dia 5 de gener hi haguera marejada, l'arribada serà en el Port Esportiu.

I per a acabar una vesprada tan especial per als més xicotets, tindrà lloc la Cavalcada Real que recorrerà els carrers cèntrics de la ciutat. El recorregut finalitzarà en la Plaça Major amb el lliurament de regals i repartiment de xocolata per l'Associació Mestresses de casa.

Programa

Per a conèixer els detalls del programa pots visitar la web de l'Ajuntament encara que també te'ls oferim a continuació:

Divendres 22 de desembre

16:00. Arribada de Papà Noel al Port Esportiu i repartiment de xocolata

Domingo 24 de desembre

24:00. Missa del Gall en l'Església Parroquial Sant Jaime

Dimecres 27 de desembre

16:00. Cinema: Trolls (tots els públics) en l'Espai Cultural (Calle Benicarló s/n)
18:00. Cinema: Villaviciosa del costat (no recomanada a menors de 16) en l'Espai Cultural (Calle Benicarló s/n)

Dijous 28 de desembre

16:00. Cinema: Vaiana (tots els públics) en l'Espai Cultural (Calle Benicarló s/n)

18:00. Cinema: Rogue One, una història de Star Wars (no recomanada per a menors de 7 anys) en l'Espai Cultural (Calle Benicarló s/n)

Dissabte 30 de desembre

18:00. Roller Nadalenc (tots a patinar). Eixida des de l'Ajuntament i finalització Plaza Mayor

19:00. VII Sant Silvestre Solidària Orpesa. Eixida i arribada en plaça Major. L'eixida infantil serà a les 18:30

Diumenge 31 de desembre

00.30. Ball de finalització d'Any en el Recinte multiusos

Dimarts 2 de gener

De 16:00 a 20:00. Pista de patinatge en la Plaça Major (també els dies 3, 4, 5, 6 i 7 d'11:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00)

Dimecres 3 de gener

16:00. Cinema: Ozzy (para tots els públics) en l'Espai Cultural (Calle Benicarló s/n)
18:00. Cinema: Animals fantàstics i on trobar-los (no recomanada per a menors de 7 anys) en l'Espai Cultural (Calle Benicarló s/n)

Dijous 4 de gener

10:00. Parc Infantil en la Plaça Major
11:30. Sorteig de cistella solidària dels serveis socials en la Plaça Major.
12:00. Arribada del Carter Real a la Plaça Major
16:00. Cinema: Canta! (tots els públics) en l'Espai Cultural (Calle Benicarló s/n)
18:00. Cinema: Rogue One, una història de Star Wars (no recomanada per a menors de 7 anys) en l'Espai Cultural (Calle Benicarló s/n)

Divendres 5 de gener

17:00. Arribada de SS. MM. Els Reis Mags a la Platja de la Petxina.

Pujar