20 d’octubre de 2020 20/10/20

Dos morts després de bolcar i incendiar-se el seu cotxe en l'AP-7 a l'altura d'Orpesa

Dos morts després de bolcar i incendiar-se el seu cotxe en l'AP-7 a l'altura d'Orpesa  - (foto 1)
  • L'incendi del vehicle ha provocat un incendi de vegetació

MÉS FOTOS
Dos morts després de bolcar i incendiar-se el seu cotxe en l'AP-7 a l'altura d'Orpesa  - (foto 2)

Dues persones han mort aquest dimecres en un accident de trànsit en la localitat castellonenca d'Orpesa. L'avís, segons fonts del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, s'ha rebut a les 16:05 h i en ell s'alertava d'un accident en l'autopista AP7 en el km 413 a l'altura d'Orpesa, en sentit València.

Pel que sembla un turisme s'havia eixit de la via, bolcant i incendiant-se després de l'accident. El Consorci ha mobilitzat als Bombers del Parc de Plana Alta. A la seua arribada han confirmat que a l'interior del vehicle hi havia persones atrapades. Els efectius del Consorci han procedit a l'extinció de l'incendi, i posteriorment han pogut confirmar que a l'interior del vehicle hi havia dues persones mortes.

Segons aquestes mateixes fonts, després de l'autorització de la Guàrdia Civil, s'ha procedit a excarcerar a les víctimes, confirmant-se també l'existència d'un gos mort. D'altra banda, l'incendi del vehicle ha provocat un incendi de vegetació, que ha afectat principalment matoll.

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha mobilitzat a la zona 2 Unitats de Bombers Forestals, 1 Helicòpter amb Unitat Helitransportada de Bombers Forestals i un coordinador. En aquests moments l'incendi ja està controlat i s'estan finalitzant els treballs d'extinció.

Pujar