Castellano

Marta Barrachina: “El Partit Popular és la solució. Estem preparats per a atendre les demandes que necessita Castelló”

Marta Barrachina: “El Partit Popular és la solució. Estem preparats per a atendre les demandes que necessita Castelló”
  • “Cada vegada són més els ciutadans que miren cap a les nostres sigles i ens veuen com a alternativa fiable per a deixar arrere els problemes que el PSOE, Compromís i Podemos estan generant”

MÉS FOTOS
Marta Barrachina: “El Partit Popular és la solució. Estem preparats per a atendre les demandes que necessita Castelló” - (foto 2)

“El Partit Popular és la solució. Estem preparats per a atendre i resoldre les demandes que necessita Castelló”. La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, va valorar en aquests termes l'actual conjuntura política de la província de Castelló, “on cada vegada són més els ciutadans que miren cap a les nostres sigles i ens veuen com l'alternativa fiable i segura per a deixar arrere els problemes que el PSOE, Compromís i Podemos estan generant en totes les institucions tant per falta de gestió com per les decisions errònies que estan adoptant allà on governen”.

Marta Barrachina va presidir ahir la reunió del comité de direcció i posterior reunió del comité executiu i junta directiva del PPCS, que en aquesta ocasió va tindre lloc a Oropesa, dins de l'aposta de la direcció dels Populars per la itinerància per a acostar la gestió i el treball de l'organització a tots els punts de la província de Castelló. De fet, han sigut ja més de 250 activitats les que ha dut a terme el PPCS des de la seua renovació, el passat 8 de juny, havent tingut presència en la pràctica totalitat dels 135 municipis que componen el mapa de la província.

En aquest sentit, la presidenta del Partit Popular anuncia que “serem un mur” enfront de les “descaradures” i “oblits injustificats” del Govern central amb els castellonencs en els pròxims Pressupostos Generals de l'Estat, “i molt ens temem que els pressupostos de la Generalitat Valenciana, quan el tripartit enterre la destral de guerra i es dignen a presentar-los en les Corts i els puguem conéixer, serà més del mateix, ja que la nostra província porta arrossegant sis anys de menystinc i de promeses que mai arriben, demostrant el vertader ‘castellonerisme’ que té el president Ximo Puig amb la seua terra”. “Els governs d'esquerra ens tindran davant davant cada oblit, cada abús o cada descaradura cap a la província i els castellonencs”, anticipa, i afirma que “ara més que mai estarem al costat dels ciutadans per a escoltar-los, estar al seu costat, defensar-los de sectarismes i injustícies. Perquè una cosa és el que diuen i una altra molt diferent la que fan, i el que acaben fent, sempre és el que no necessita Castelló”, ha subratllat. I posa l'exemple de “la revisió del sistema de finançament autonòmic”.

Marta Barrachina ha destacat la “unitat i fortalesa” que ara mateix té el Partit Popular de Castelló, i recorda que abans que finalitze l'any, “haurem renovat quasi mig centenar d'agrupacions locals, totes per unanimitat fins hui. És la demostració que en el PP no importa el qui, sinó el què podem aportar als nostres veïns, el projecte que tenim per a ells, que sempre és plural, integrador i que busca el progrés de tots”, ha conclòs.

Pujar