20 de gener de 2021 20/1/21

María Jiménez promourà una ‘app’ municipal en Orpesa per a atendre les queixes veïnals

    El PSPV-PSOE de Orpesa, a través de la candidata a la Alcaldia María Jiménez, impulsarà la creació d'una 'app' mòbil perquè qualsevol ciutadà "puga dirigir-se directament amb l'Ajuntament per a transmetre les seues preguntes, queixes o suggeriments". Aquesta serà una de les propostes que inclourà la candidatura socialista per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig i que reflecteix "el projecte de ciutat oberta i participativa que volem", ha assegurat.

    Aquesta iniciativa, ha apuntat Jiménez, té dos objectius primordials. D'una banda, "descongestionarem l'Ajuntament i facilitarem l'atenció tant als nostres veïns com a aquells que, tot i viure fora, tenen una segona residència ací i no poden relacionar-se amb el consistori en horari d'atenció al públic". Mentre que, d'altra banda, "agilitarem la resposta de l'Administració local davant els problemes crònics que pateix el nostre municipi, com la brutícia i la falta de manteniment del mobiliari urbà, ja que el missatge recaurà directament en els departaments encarregats de solucionar la incidència". "Així aconseguirem millorar la imatge de la nostra localitat".

    Quant a la 'app', la candidata ha avançat que incorporarà l'opció d'enviar fotografies i les dades de geolocalització del problema, com també poden ser sots o caigudes de branques d'arbres. A més, es garantirà la resposta a totes les notificacions. "Serà una nova finestra de participació ciutadana que ajudarà a aproximar l'Ajuntament als seus ciutadans". En aquest sentit, la candidata socialista ha lamentat "la política a distància" de l'alcalde popular Rafael Albert, que "en reiterades ocasions ha rebutjat les nostres mocions en pro de la participació i l'atenció al públic".

    Pujar