20 de gener de 2021 20/1/21

María Jiménez denuncia que Rafael Albert “ha deixat perdre l'ajuda ‘T’Avalem+’ per a joves qualificats”

María Jiménez denuncia que Rafael Albert “ha deixat perdre l'ajuda ‘T’Avalem+’ per a joves qualificats” - (foto 1)

    El PSPV-PSOE de Orpesa demanarà responsabilitats al govern de Rafael Albert per la pèrdua de la subvenció 'T'Avalem+' per a la contractació de menors de 30 anys qualificats. Per a la candidata a l'Alcaldia, María Jiménez, "l'exclusió del nostre municipi d'aquestes ajudes és una molt mala notícia", ja que "l'esgotament i la falta de projecte d'Albert i del seu equip han deixat com a principals damnificats als joves del nostre municipi, que, per desgràcia, pateixen un dels índexs d'atur més alts de la província".

    "'T'Avalem+' és un dels millors programes públics per a fomentar la inserció laboral dels nostres universitaris, ja que ofereix contractes professionals d'un any en organismes locals", ha assenyalat. Altres municipis de la comarca, ha apuntat, "sí que gaudiran d'aquestes ajudes". Davant aquesta situació de desavantatge, Jiménez ha lamentat que la joventut orpesina "no puga demostrar el seu talent i professionalitat al seu Ajuntament".

    "Les administracions públiques tenen un paper fonamental en la lluita contra la desocupació juvenil, per això demane responsabilitat al govern de Rafael Albert i que no deixe passar cap subvenció més que ajude la inserció laboral dels nostres joves i, especialment també, als aturats de llarga durada", ha conclòs.

    Pujar