Castellano

L'espectacle ‘Save the temazo’ puja el teló del festival A RAS! d'Orpesa

L'espectacle ‘Save the temazo’ puja el teló del festival A RAS! d'Orpesa
  • Els actes continuen hui i demà amb una nodrida programació d'actuacions teatrals, de dansa i circenses, en horari de matí i de vesprada

MÉS FOTOS
L'espectacle ‘Save the temazo’ puja el teló del festival A RAS! d'Orpesa - (foto 2)

Les arts de carrer van conquistar anit la localitat d'Orpesa amb l'esperada inauguració del festival A RAS!, una cita que arriba per segona vegada al municipi per a omplir cada racó de música, dansa, teatre i circ, entre altres disciplines. Així, el públic es va congregar ahir en la cèntrica plaça Major per a gaudir de més una hora d'espectacle en el qual no van faltar arriscats números circenses i, sobretot, grans dosis d'humor.

L'encarregat de pujar el teló d'aquesta segona edició va ser Col·lectiu Frenètic que va sorprendre els assistents amb el projecte ‘Save the temazo’, una ONG internacional que lluita per rescatar el valor emocional de la música, investigant les connexions musicals i sonores que existeixen en el món i la seua influència a nivell social, cultural i artístic.

El festival continua hui amb una nodrida programació d'espectacles durant tot el dia de la mà de Tombs Creatius (‘L’estrany viatge del senyor Tonet’), El Punt Canalla Brass Band (‘Canajazz’), Civi Civiac (‘El gran Zampano’), Zanguango Teatro (‘Al otro lado’) i Nacho Vilar Producciones (‘Glüps’).

Serà demà quan aquesta cita cultural baixe el teló, no sense abans oferir al públic una altra jornada carregada d'emoció. Així, veïns i visitants podran assistir a sis representacions, entre les quals destaquen companyies com Cia Penélope y Aquiles (‘El senyor dels baldufes’), Always Drinking Marching Band (‘El carrer és nostre’) i El Gran Dimitri, que posarà el fermall d'or a tres intenses jornades d'art al carrer amb l'espectacle ‘The Legend’, a les 19.30 hores en la plaça Major.

Pujar