24 d’octubre de 2020 24/10/20

750 euros de multa a Oropesa per posar l'ombrel·la en primera línia per a agafar lloc

750 euros de multa a Oropesa per posar l'ombrel·la en primera línia per a agafar lloc - (foto 1)
  • Aquest dimarts a primera hora s'han retirat les primeres cadires i ombrel·les de la platja i se sancionarà als infractors

El municipi d'Orpesa ha 'estrenat' aquest dilluns la nova ordenança que regula els usos i aprofitaments de totes les platges del municipi amb la qual es regula la col·locació d'ombrel·les, cadires, taules i qualsevol altre complement, abans de les 9.00 hores. Segons ha pogut explicar el regidor de Platges, Jordi Llopis, “ja s'han retirat les primeres ombrel·les i hamaques a les platges de la Petxina i Morro de Gos”, uns elements “que són considerats com a residus”.

Amb aquesta mesura, que l'Ajuntament de la localitat ja va anunciar fa alguns mesos, “pretenem facilitar que els efectius de neteja puguen dur a terme el seu treball sense dificultats”. Així mateix, Llopis recorda que aquesta pràctica “és irrespectuosa ja que suposa ocupar un espai que no pot ser aprofitat per les persones que sí que estan en aqueix moment a la platja”.

Cal recordar que el consistori va llançar una campanya informativa mitjançant adhesius que van ser col·locades en les ombrel·les que es trobaven instal·lades a la platja per a reservar l'espai i va informar d'això a través de la megafonia cada dues hores. “Es va tractar d'un avís amb el qual vam voler conscienciar a veïns i estiuejants”, assenyala el regidor encarregat de l'àrea, qui adverteix que des d'ahir, 17 d'agost, “els usuaris que continuen duent a terme aquest hàbit seran sancionats amb una multa que pot ascendir fins als 750 euros”.

Pujar