Castellano

Un foc crema 60 metres quadrats de matoll i arbres a Orpesa

Un foc crema 60 metres quadrats de matoll i arbres a Orpesa
  • L'incendi, que es va iniciar anit i que ja està controlat, es va originar al costat d'un habitatge en la Renegà

Esglai en la nit d'ahir a Orpesa. Un incendi va cremar uns 60 metres quadrats de matolls i arbres en la Renegà, concretament en la zona d'entrada al seu pas per la via verda. Segons informen els bombers, el foc, que es va reavivar durant la matinada, s'ha donat per sufocat sobre les 8.00 hores d'aquest diumenge.

L'alcaldessa, María Jiménez, lamenta “aquest terrible succés les causes del qual s'estan investigant”. “És una molt mala notícia per al nostre poble, ja que la Renegà és la zona més preuada i valuosa que tenim els oropesins i oropesines”, recalca. En aquest sentit, la primera edil ha avançat que “el foc està controlat” i ha volgut agrair “la ràpida actuació de bombers, Policia Local i Guàrdia Civil”.

El succés va tindre lloc anit, sobre les 23.30 hores, i pel fet que es va iniciar prop d'un habitatge els bombers van haver de desallotjar als seus habitants. Afortunadament, no es van haver de lamentar danys personals. En total, van anar tres les dotacions de bombers que es van desplaçar fins al lloc per a sufocar el foc, que a primera hora d'aquest diumenge ja estava controlat.

 

Pujar