27 de novembre de 2020 27/11/20

Ciutadans proposa biblioteques en les platges per als mesos d'estiu

Ciutadans proposa biblioteques en les platges per als mesos d'estiu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans proposa biblioteques en les platges per als mesos d'estiu - (foto 2)

  El grup municipal Ciutadans (C's) d'Orpesa ha proposat “la incorporació de biblioteques del mar en les Platges de Morro de Gos, de la Petxina i Els Amplàries, per a acostar la cultura als visitants del municipi”. Així ho ha defensat la portaveu, Araceli de Moya, qui ha subratllat que “aquesta iniciativa reflecteix el compromís de C’s amb la cultura i amb donar un servei de proximitat als turistes durant els mesos d'estiu”.

  En aquesta línia, la regidora ha explicat que “obrir aquestes noves biblioteques prop de la gent durant aquests mesos garantirà un aforament suficient de lectors i visitants”. "L'equip de Govern juntament amb els tècnics han d'avaluar el seu cost i incorporar la mesura als següents pressuposats perquè es convertisca en una realitat".

  D'altra banda, la portaveu ha registrat una moció en el Consistori “per a fer accesible als vianants el carrer Teruel i la correcta ocupació de la via pública per part d'hostalers i comerciants”. “Una iniciativa que dinamitzarà la zona i farà més amable el passeig dels turistes per un carrer emblemàtic de la localitat”, ha afegit De Moya.

  Pujar