21 de setembre de 2020 21/9/20

Ciutadans exigeix reparacions en les vies verdes per a ciclistes en Orpesa

Ciutadans exigeix reparacions en les vies verdes per a ciclistes en Orpesa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Ciutadans exigeix reparacions en les vies verdes per a ciclistes en Orpesa - (foto 2)
  Ciutadans exigeix reparacions en les vies verdes per a ciclistes en Orpesa - (foto 3)
  Ciutadans exigeix reparacions en les vies verdes per a ciclistes en Orpesa - (foto 4)

  La portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament d'Orpesa del Mar, Araceli de Moya, ha manifestat que "Ciutadans exigirà en el pròxim ple reparacions en les vies per a bicicletes al llarg del municipi". "Des de Ciutadans no entenem com a infraestructures relativament recents estiguen abandonades a la seua sort i en males condicions per a ciclistes i usuaris", ha criticat l'edil.

  Així, la portaveu ha apuntat que "Ciutadans ha instat a l'equip de Govern Popular recolzat per la marca blanca de Pablo Iglesias, a realitzar un estudi de les deficiències, les causes i les conseqüències del mal manteniment dels vials existents". Per açò, de Moya ha exigit que, després d'aquest estudi, "el bipartit realitze les obres pertinents per a mantenir aquests carrils en un estat òptim tot l'any".

  "Un dels majors reclams dels turistes i veïns dels últims anys que visiten Orpesa són les seues vies verdes, que permeten compaginar el sol i la platja amb exercici físic", ha assenyalat De Moya, qui ha conclòs que "la deixadesa Popular està posant en risc aquest valor afegit per al municipi".

  Pujar