Castellano

Brutal robatori amb violència en un habitatge a Orpesa amb la seua propietària dins

Brutal robatori amb violència en un habitatge a Orpesa amb la seua propietària dins
  • Els lladres van colpejar, van lligar de mans i emmordassar a la propietària de la casa per robar-li diners i altres objectes

Una veïna d'Orpesa de Mar va patir fa unes setmanes un brutal robatori amb violència a sa casa, arribant els propietaris a emmordassar i agredir-per robar-li diners i altres objectes. El passat dia 30 d'abril una dona va denunciar en dependències de la Guàrdia Civil que havia patit un robatori a l'interior del seu domicili situat a la població d'Orpesa de Mar, després d'obrir la porta d'entrada va ser sorpresa per tres homes que es van abalançar sobre ella ocasionant-li lesions, després la van lligar de mans i la van emmordassar per, d'una forma segura, sostreure efectes i diners de l'interior de l'habitatge.

L'Equip Territorial de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Orpesa i el Laboratori de Criminalística de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló es va fer càrrec de la investigació i després de la realització de nombroses indagacions, l'obtenció de diverses proves, així com altres gestions més tècniques, van aconseguir identificar, localitzar i detenir les tres persones autores de fet.

Dos d'ells van ser detinguts a la localitat de Torreblanca i el tercer es trobava residint a la població de Turís (València). A tots ells se'ls atribueixen els delictes de robatori amb violència, detenció il·legal i amenaces. Segons han explicat des de la Guàrdia Civil, ha estat recuperat part dels efectes sostrets que han estat lliurats al seu legítim propietari.

Les diligències instruïdes han estat lliurades en els jutjats d'instrucció de Castelló. L'actuació ha sigut realitzada per l'Equip Territorial de Policia Judicial de Orpesa i el Laboratori de Criminalística de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil i l'Àrea d'Investigació del Lloc de la Guàrdia Civil de Chiva (València).

Pujar